• Filme Online
 • 1920 London (2016) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  1920 London (2016) filme online subtitrat în Română

  1920 London (2016) film online subtitrat în Română

  Filmul începe cu viaţa lui Shivangi, prinţesa casei regale din Sikar, Rajasthan, care locuieşte în momentul de faţă în Londra împreună cu soţul ei, Kunwar Veer Singh. Ei formează un cuplu fericit până când într-o zi Veer capătă o boală aparent uşoară care curând se extinde şi îi provoacă dureri şi frisoane. După ce este internat în spital simptomele sale se agravează, iar corpul său începe să se comporte ciudat, iar el vorbeşte în nişte limbi necunoscute.

  Doctorii îi pun diagnosticul de Tetanos, o boală care nu poate fi vindecată. Shivangi este înspăimântată, iar menajera ei este convinsă de faptul că Veer este victima magiei negre. Kesar Ma crede că acest lucru s-a petrecut deoarece tatăl lui Veer, Regele, a avut două neveste, iar cea de-a doua şi-a dorit ca moştenitorul, Veer, să dispară din peisaj. Evenimentele trec apoi în Rajasthan unde Shivangi şi familia ei merg la un exorcist pentru a încerca să îl ajute pe Veer să scape de probleme.

  Exorcistul încearcă să o confrunte pe vrăjitoarea responsabilă intrând într-un alt tărâm prin intermediul unei oglinzi, dar este imediat aruncat de acolo, fiind mult prea slab pentru vrăjitoare. Exorcistul îl trimite apoi pe Rege către cel mai puternic maestru spiritual din regat, Mewar Baba, cunoscut şi drept Jai Singh Gujjar. Shivangi se înfioară când aude despre Jai deoarece ea a fost foarte îndrăgostită de el în urmă cu mai mulţi ani. Unchiul ei i-a văzut împreună şi a încercat să o şantajeze pentru a-i oferi favoruri sexuale.

  Urmăreşte online filmul 1920 London (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1