• Filme Online
 • Death Becomes Her – Tinereţe veşnică 1992, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Death Becomes Her – Tinereţe veşnică 1992, filme online subtitrat în Română

  Death Becomes Her – Tinereţe veşnică 1992, film online subtitrat în Română

  În anul 1978, actriţa narcisistă şi manipulatoare Madeline Ashton, prestează groaznic într-o versiune muzicală a piesei „Sweet Bird of Youth” pe Broadway. Ea îşi invită vechea rivală, Helen Sharp, o scriitoare aspirantă, să vină în culise împreună cu logodnicul său, chirurgul estetician Ernest Menville. Ernest este cucerit de Madeline şi renunţă la logodna cu Helen pentru a se căsători cu Madeline. Şapte ani mai târziu, în anul 1985, Helen ajunge într-un spital de psihiatrie după ce dezvoltă o obsesie faţă de Madeline.

  Obeză şi depresivă, Helen se preface cum că s-a reabilitat pentru a fi eliberată din spital, însă ea este încă hotărâtă să se răzbune pe cea care i-a distrus viaţa; Madeline! Alţi şapte ani mai târziu, în 1992, Madeline trăieşte alături de Ernest în Beverly Hills, dar viaţa lor este deplorabilă. Cariera de actriţă a lui Madeline a apus din cauza vârstei, iar Ernest a devenit un alcoolic ce lucrează la o morgă. Primind invitaţie la o petrecere de celebrare a unei cărţi scrisă de Helen, Madeline se pregăteşte mergând la spa.

  Ea primeşte acolo tratamente faciale regulate şi, înţelegând situaţia în care se află Madeline, proprietarul acelui spa îi oferă cartea de vizită a unei femei pe nume Lisle Von Rhuman care este specializată în a face oamenii să pară din nou tineri. Madeline şi Ernest merg la petrecerea lui Helene şi descoperă că, într-un fel sau altul, Helen este acum suplă, tânără şi frumoasă. Uluită şi depresivă de aspectul frumos al lui Helen, Madeline îşi vizitează tânărul amant, dar descoperă că acesta este cu o femeie de vârsta lui.

  Urmăreşte online filmul Death Becomes Her – Tinereţe veşnică 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1