• Filme Online
 • Early Man – Tare ca Piatra 2018 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Early Man – Tare ca Piatra 2018 filme online subtitrat în Română

  Early Man – Tare ca Piatra 2018 film online HD subtitrat în Română

  Un asteroid intră în coliziune cu Pământul preistoric şi cauzează dispariţia dinozaurilor de pe Pământ, dar un trib de oameni ai peşterilor reuşesc să supravieţuiască şi prosperă într-o vale. Găsind o bucată rotundă din asteriod care e prea fierbinte ca să fie atinsă, ei încep să o „paseze” de la unul la celălalt şi, astfel, se inventează jocul de fotbal. Mulţi ani mai târziu în timpul Epocii de Piatră, un tânăr om al peşterilor pe nume Dug locuieşte în vale împreună cu căpetenia tribului Bobnar şi mulţi alţi oameni.

  Într-o zi, Dug sugerează celorlalţi să încerce să vâneze un mamut în loc de iepuri, însă aceştia îi resping ideea. O armată din Epoca de Bronz numită Elefanţii Războiului, condusă de către Lord Nooth dă buzna peste teritorul lor şi îi forţează pe aceştia să-şi lase casele în urmă, proclamând faptul că Epoca de Piatră s-a sfârşit. Dug încearcă să atace armata, dar eşuează şi cade într-o trăsură fiind dus fără să ştie în oraşul lui Nooth.

  În timp ce încearcă să evite gărzile şi să evadeze, el este confundat cu un jucător de fotbal şi dus pe un stadion unde este privit de o mulţime de oameni. El provoacă echipa de elită a oraşului lui Nooth să joace un meci de fotbal împotriva echipei sale din vale, iar miza ar fi recuperarea propriului teritoriu. În caz că echipa lui Dug pierde, el promite că vor munci în minele pe care le deţine Nooth pentru totdeauna. Nooth refuză la început propunerea, dar se răzgândeşte când realizează că ar putea să profite de pe urma acestui meci, ei fiind nişte amatori.

  Urmăreşte online filmul Early Man – Tare ca Piatra 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1