• Filme Online
 • Ferdinand 2017 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Ferdinand 2017 filme online subtitrat în Română

  Ferdinand 2017 film online HD subtitrat în Română

  În Spania, o fermă deţinută de Moreno (Raul Esparza) în care sunt antrenaţi tauri pentru luptele în aernă, numită „Casa del Toro”, găzduieşte un taur tânăr pe nume Ferdinand (Colin H. Murphy). El este ridiculizat de ceilalţi tineri, Bones (Nile Diaz), Guapo (Jet Jurgensmeyer) şi Valiente (Jack Gore), din cauza tendinţelor sale pacifiste şi înclinaţiei pentru a mirosi şi proteja florile. Întristat, Ferdinand pleacă din Casa del Toro după ce tatăl său, Raf (Jeremy Sisto), nu se mai întoarce dintr-o luptă în arenă.

  El ajunge apoi la un florar şi este adoptat de acesta, Juan (Juanes), împrietenindu-se cu fiica acestuia pe nume Nina (Julia Saldanha) şi un câine pe nume Paco (Jerrod Carmichael). Când Ferdinand (John Cena) creşte şi devine un taur imens, el îşi menţine natura sa non-violentă şi iubitoare de flori. Din cauza dimensiunilor sale foarte mari, el este lăsat singur în momentul în care Juan, Nina (Lily Day) şi Paco se duc în Ronda pentru un festival de flori anual.

  Ferdinand hotărăşte că vrea să meargă şi el la festival, numai că acolo el este înţepat de o albină şi creează fără să vrea un adevărat haos, el fiind luat şi dus înapoi la Casa del Toro, spre tristeţea sa şi a familiei sale. Odată ajuns, el descoperă că şi Bones (Anthony Anderson), Guapo (Peyton Manning) şi Valiente (Bobby Cannavale) au crescut, iar lor li s-au alăturat un taur scoţian pe nume Angus (David Tennant) şi un taur tăcut, dar intimidant, pe nume Maquina (Tim Nordquist). Ferdinand este încă nerespectat de ceilalţi tauri, dar reuşeşte să se împrietenească apoi cu o capră nebună pe nume Lupe (Kate McKinnon) care doreşte să-i fie antrenoare pentru luptele din arenă.

  Urmăreşte online filmul Ferdinand 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1