• Filme Online
 • Numb – Comoara din munţi 2015, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Numb – Comoara din munţi 2015, filme online subtitrat în Română

  Numb – Comoara din munţi 2015, film online HD subtitrat în Română

  Rămas fără loc de muncă de mai multe luni şi fiind aproape de a-şi pierde casa din Vancouver, Will se îndreaptă spre un oraş nordic împreună cu soţia lui, Dawn, pentru a accepta jobul care speră ei să le asigure un viitor mai stabil. Însă greutăţile sunt la tot pasul şi când află despre faptul că liderii companiei la care trebuia să se angajeze au renunţat în a-şi mai onora promisiunile, el este mult prea devastat pentru a-i mai spune şi soţiei sale.

  În timp ce se îndreaptă înapoi acasă spre Vancouver pe un viscol puternic, Will hotărăşte impulsiv să ia în maşina lor doi fraţi autostopişti, spre nemulţumirea imediată a lui Dawn. Cheryl este o femeie bună de gură şi aspră în timp ce fratele ei, Lee, se dovedeşte a fi un puşcăriaş care a fost eliberat recent din închisoare. Însă Lee pare să fie şi un filosof ambulant, tipul de persoană care nu crede în coincidenţe şi este de părere că soarta îi favorizează pe cei îndrăzneţi.

  AStfel, în momentul în care Will hotărăşte să mai facă încă o faptă bună şi să mai ia cu ei o altă persoană – de această dată un bărbat bătrân care abia dacă mai este conştient şi cedează imediat din cauza hipotermiei – Lee este de părere că au fost loviţi de noroc. Nu doar că bătrânul tocmai decedat are în buzunare câteva mii de dolari, dar deţine şi o bucată de hârtie pe care par să se afle scrise nişte coordonate GPS. Când la o scurtă căutare pe Google ei descoperă că bărbatul este un spărgător de bănci, Lee şi Cheryl devin convinşi că acele coordonate le indică locaţia sumei de patru milioane de dolari pe care acesta ar fi furat-o şi ascuns-o.

  Urmăreşte online filmul Numb – Comoara din munţi (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “Numb – Comoara din munţi 2015, filme online subtitrat în Română”

  1. dana says:

   ce poate face femeia din barbat …..

  2. bombfire says:

   femeia …fuste lungi si minte scurta ,bun film 9

  3. Lucian says:

   Da! Bun.

  4. Gabriel says:

   Foarte bun filmul ,si mesajul f.b.,,totul o.k. !!!

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1