• Filme Online
 • Peter Rabbit – Peter Iepuraşul 2018 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Peter Rabbit – Peter Iepuraşul 2018 filme online subtitrat în Română

  Peter Rabbit – Peter Iepuraşul 2018 film online HD subtitrat în Română

  În Lake District din Anglia, Iepurele Peter, vărul său Benjamin şi cele trei surori triplete ale sale – care pot fi deosebite doar prin culoarea jachetelor pe care le poartă fiecare -, Flopsy (roşu), Mopsy (galben) şi Cottontail (turcoaz) îşi petrec majoritatea timpului războindu-se cu grădinarul Mr McGregor şi furându-i legumele acestuia, cu precădere morcovii. Ei sunt prieteni cu o femeie locală pe nume Bea, o artistă care pictează iepuraşii, dar şi diverse peisaje din natură, fiind foarte pasionată de mediul înconjurător.

  Bea este un fel de mamă pentru iepuraşi, asta pentru că părinţii lo au murit în urmă cu ceva timp. Într-o zi, Peter îşi lasă accidental jacheta în grădina lui McGregor şi se duce înapoi s-o recupereze. McGregor îl prinde pe Peter, însă suferă ca din senin un atac de cord care-i ia viaţa. La scurt timp, Peter îşi invită toţi semenii pentru a prelua controlul asupra grădinii acestuia şi chiar asupra casei lui, făcându-şi de cap pe acolo.

  Între timp, la Londra, nepotul lui McGregor, Thomas, primeşte cu detaşare vestea morţii unchiului său, dar când află că proprietatea acestuia este foarte valoroasă, el se hotărăşte să o restaureze şi să profite de pe urma ei, vânzând-o la un preţ foarte mare, iar banii să-i folosească pentru a pune bazele unui magazin de jucării pentru a rivaliza cu cel la care lucrează în prezent şi unde nu a reuşit să obţină promovarea pe care şi-o dorea. El îi alungă pe Peter şi prietenii lui din casă şi încearcă să pună garduri în jurul grădinii, spre nemulţumirea lui Bea.

  Urmăreşte online filmul Peter Rabbit – Peter Iepuraşul 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Peter Rabbit – Peter Iepuraşul 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Carmen says:

   Amuzant filmul,chiar destul de reusit

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1