• Filme Online
 • Smooth Talk (1985), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Smooth Talk (1985), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Smooth Talk 1985 (O conversație seducătoare), film online HD subtitrat în Română

  Connie Wyatt este o fată de 15 ani foarte nerăbdătoare să exploreze lumea şi plăcerile trezirii sale sexuale. Înainte de-a intra la liceu, ea îşi petrece vara la ferma familiei sale. Connie suferă de faptul că mama ei o ceartă şi depreciază tot timpul, dar în schimb are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale mai mari, June. Tatăl ei reuşeşte cumva să menţină un echilibru în toată această tensiune care se produce în sânul familiei sale.

  De asemenea, ea ajută şi la vopsirea unei căsuţe la solicitarea constantă a mamei sale. Connie îşi petrece timpul între a face cumpărături de la magazinul din zonă împreună cu prietenele sale şi flirtând cu băieţi. În momentul în care o întâlnire romantică duce într-o zonă inconfortabilă, ea pleacă din maşina respectivului. La un fast food, un bărbat mai în vârstă îi spune că este cu ochii pe ea şi îi demonstrează acest lucru ceva mai târziu.

  Într-o după amiază, mama ei şi June o avertizează pe Connie să fie foarte atentă cu cine flirtează pentru că va fi lăsată singură acasă în timp ce restul familiei iese la un grătar. Mai târziu, când Connie se joacă prin casă, un bărbat care se prezintă drept Arnold Friend o abordează într-o decapotabilă din anii ’60. El este îmbrăcat şi se comportă precum James Dean, adoptând unele replici adolescentine, chiar dacă e trecut demult de această fază a vieţii. El este blând şi prietenos, dar un pic suspect.

  Urmăreşte online filmul Smooth Talk 1985 (O conversație seducătoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1