• Filme Online
 • Stephanie (2017) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Stephanie (2017) filme online subtitrat în Română

  Stephanie (2017) film online subtitrat în Română

  Stephanie este o tânără care a fost abandonată de părinţii ei în propria casă. Având doar o broască de jucărie cu care să vorbească, Stephanie este supravegheată de asemenea şi de o forţă întunecată supranaturală. Ea păstrază un mulaj al trupului fratelui ei, Paul, în camera acestuia pentru a ţipa la el ocazional şi a-şi descărca frustrările şi a-l abuza fizic. Din când în când, o figură umbroasă o sperie pe Stephanie şi o face să tresare din pat.

  Părinţii lui Stephanie se întorc în cele din urmă la ea şi îşi cer scuze pentru faptul că au părăsit-o. Ei îngroapă trupul lui Paul în grădină şi încearcă să reînceapă o viaţă normală. Mai târziu în acea noapte, cadavrul lui Paul este catapultat prin fereastra de la podul casei, cauzând un puternic şoc emoţional pentru părinţi, însă Stephanie nu are nici cel mai mic stres. La micul dejun în dimineaţa următoare, tatăl o întreabă ce îşi aminteşte din ziua în care au părăsit-o.

  Stephanie îşi aminteşte că sculpta împreună cu Paul nişte dovleci, iar Paul a tachinat-o şi i-a deteriorat dovleacul. Imediat după aceea, Stephanie se înfurie şi îi rupe gâtul prin telekineză. Mama începe apoi să investigheze şi părinţii ajung la concluzia că nu există niciun monstru, acesta fiind de fapt Stephanie cu puterile sale aşa că recurg la o măsură extremă şi o sedează pentru a încerca să efectueze o operaţie cerebrală asupra ei ca să-i reducă sau chiar să îi elimine cu totul puterile acestea periculoase.

  Urmăreşte online filmul Stephanie (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1