• Filme Online
 • Suicide Squad: Hell to Pay (2018) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Suicide Squad: Hell to Pay (2018) filme online subtitrat în Română

  Suicide Squad: Hell to Pay (2018) film online subtitrat în Română

  După înfrângerea lui Ocean Master datorată celor din Justice League, Amanda Waller detaşează Echipa de Intervenţii X formată din Deadshot, Count Vertigo şi cuplul de criminali Punch şi Jewelee pentru a recupera un hard disk pe care se află informaţii importante de la Tobias Whale. Misiunea este încununată de succes, numai că Vertigo şi Jewelee trădează echipa şi îl ucid pe Punch. După ce au devenit iubiţi în puşcărie, ei plănuiesc să facă o copie a hardului respectiv şi să o vândă.

  Numai că Waller a auzit tot acest plan prin intermediul dispozitivului de comunicare aflat la Deadshot. Waller îi detonează bomba din cap implantată lui Vertigo, iar Deadshot o ucide pe Jewelee. În oraşul Gotham, Profesorul Pyg este răpit de către Scandal Savage şi Knockout pentru un „pacient care are nevoie de asistenţă medicală”. Waller descoperă apoi că este afectată de o boală în fază terminală şi reîntregeşte Echipa de Intervenţie X cu noi membri.

  Noua lor misiune este aceea de-a găsi un bărbat pe nume Steel Maxum şi să recupereze un card negru mistic pe care scrie „Get Out of Hell Free”. Găsindu-l pe Maxum într-un club, echipa se luptă cu Profesorul Zoom, Silver Banshee şi Blockbuster. Ei reuşesc să-l captureze pe acesta şi află că el era Doctor Fate. El le explică apoi faptul că acel card permite utilizatorului să treacă de Iad şi să ajungă direct în Rai, însă poate să fie folosit numai o singură dată. Scandal şi Knockout au furat cardul din Turnul Sorţii şi din cauza aceasta Maxum şi-a pierdut titlul.

  Urmăreşte online filmul Suicide Squad: Hell to Pay (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1