• Filme Online
 • The Death of Superman (2018) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Death of Superman (2018) filme online subtitrat în Română

  The Death of Superman (2018) film online subtitrat în Română

  Superman a devenit o icoană a virtuţii pentru cetăţenii din Metropolis, o noţiune care încă îl înfurie teribil pe miliardarul şi cel mai mare inamic al acestuia, Lex Luthor, acesta din urmă considerândul pe Superman ca fiind o ameninţare la adresa oraşului. După ce dejoacă o tentativă de răpire a primarului de către Intergang, înarmaţi cu tehnologia Apokolips, precum Mother Box, Superman şi Justice League trimit piesele la S.T.A.R. Labs pentru a fi analizate. Între timp, Superman, într-o mişcare fără precedent, prezintă racheta care l-a adus de pe Krypron pe Pământ şi oferă mai multe informaţii despre tehnologia şi ADN-ul Kryptonian prin intermediul unui interviu oferit lui Lois Lane.

  Lois se află într-o relaţie romantică cu alter-egoul lui Superman, Clark Kent, dar în ciuda relaţiei lor lungi şi întâlnirea cu părinţii săi, ea încă nu cunoaşte mare lucru despre trecutul său, el fiind foarte secretos. Ezitarea lui Clark de-ai spune totul despre el creează o falie emoţională între cei doi şi o face pe Lois să se gândească dacă relaţia lor este una care să dureze până la adânci bătrâneţi.

  În laboratoarele S.T.A.R., Silas Stone şi asociatul său Dr. John Henry Irons, analizează fragmentele care sunt compuse dintr-un aliaj de elemente pământeşti şi kryptoniene, iar aceste informaţii conduc spre singura persoană care ar putea să deţină aşa ceva: Lex Luthor. Superman îl confruntă pe Lex care deja se află în arest la domiciliu şi poartă un dispozitiv de monitorizare la picior, negând cu vehemenţă orice implicare.

  Urmăreşte online filmul The Death of Superman (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1