• Filme Online
 • Tokyo Godfathers – Naşii din Tokyo 2003 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Tokyo Godfathers – Naşii din Tokyo 2003 filme online subtitrat în Română

  Tokyo Godfathers – Naşii din Tokyo 2003 film online HD subtitrat în Română

  În Ajun de Crăciun, trei oameni, un alcoolic de vârstă mijlocie pe nume Gin, o transexuală pe nume Jana şi o tânără fugară pe nume Miyuki, descoperă un nou-născut abandonat în timp ce caută prin gunoaie. Alături de bebeluş se află un bilet adresat celui care-l va găsi în care este rugat să aibă grijă de el, iar într-o geantă se află indicii referitor la identitatea părinţilor. Cei trei pornesc apoi într-o călătorie de-a găsi părinţii bebeluşului.

  Acesta primeşte numele de Kiyoko, în traducere liberă însemnând „copil pur”. În afara unui cimitir, grupul dă peste un membru important al organizaţiei Yakuza care este prins sub propria maşină. Acesta se întâmplă să cunoască proprietarul clubului la care obişnuia să lucreze mama bebeluşului; fiica lui se va mărita cu patronul respectiv în acea zi. La nuntă, mirele le spune că mama bebeluşului este o femeie pe nume Sachiko şi le oferă acestora adresa ei, însă discuţia lor este întreruptă de apariţia unui asasin.

  Asasinul îi răpesc pe Miyuki şi bebeluş şi îi ia la el acasă. Acolo, Miyuki se împrieteneşte cu soţia asasinului şi îi prezintă câteva poze cu familia ei. Hana îi caută pe Miyukişi Kiyoko în timp ce Gin are grijă de un bărbat al străzii în vârstă ce e aproape să moară pe stradă. După ce îi oferă lui Gin o mică sacoşă roşie, bărbatul moare liniştit. Între timp, Hana găseşte fetele şi pornesc apoi pentru a găsi un loc unde să locuiască.

  Urmăreşte online filmul Tokyo Godfathers – Naşii din Tokyo 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1